Per 1 juli 2019 is de officiële vraagbundeling afgerond. Het is zodoende niet meer mogelijk om u direct in te schrijven. Het is echter nog wel mogelijk om uw interesse in glasvezel kenbaar te maken. U stuurt daarvoor een mail naar info@breedbandbuitengebiedrucphen.nl
Vermeld in het bericht in ieder geval uw volledige naam en adresgegevens (straatnaam + huisnummer, postcode en woonplaats). Wij nemen vervolgens binnen twee werkdagen contact met u op.

Razendsnel & stabiel internet

Kiest u voor glasvezel dan krijgt u straks standaard internet met een snelheid van 150 mbps up- en down. Doordat iedere woning zijn eigen aansluiting krijgt hoeft u deze snelheid niet te delen en profiteert u van een gegarandeerd hoge internetsnelheid. Met glasvezel is het tevens mogelijk om uw internetsnelheid te verhogen naar bijvoorbeeld 250 of 500 mbps.

Zakelijk glasvezel voor u als ondernemer

Als ondernemer in Rucphen heeft u momenteel de unieke mogelijkheid om aangesloten te worden op de glasvezel. Als ondernemer doet u tegenwoordig steeds meer online, de hoeveelheid data die u verbruikt neemt enorm toe. Onze huidige internetverbindingen worden steeds trager en kunnen niet meer voorzien in de groeiende behoefte aan voldoende bandbreedte. Glasvezel is de enige techniek, die deze groeiende vraag naar capaciteit aan kan. Met een glasvezelverbinding van Breedband Buitengebied Rucphen bent u dan ook voorzien van een toekomstvaste internetverbinding.

Waarom een zakelijke aansluiting via Breedband Buitengebied Rucphen?
Kiest u voor een zakelijke aansluiting van Breedband Buitengebied Rucphen dan heeft u altijd toegang tot een goed bereikbare klantenservice, zonder lange wachttijden of vervelende keuzemenu’s. Ook buiten kantoortijden.

Is er sprake van een storing dan profiteert u van korte oplostijden door onze lokale aanwezigheid. Als ervaren partner leveren wij samen met onze provider een stabiele en betrouwbare dienst en bieden wij u een kwalitatief hoogwaardige service.

Zakelijk internet

Met zakelijk internet via de glasvezel krijgt u toegang tot een uiterst stabiele en betrouwbare internetverbinding. U ontvangt standaard een internetverbinding met minimaal 150 mbps up-en down. Deze snelheden zijn met glasvezel eenvoudig te verhogen naar bijvoorbeeld 250 of 500 mbps. Zakelijke glasvezelverbinding worden standaard geleverd met een vast IP-adres. Een groot voordeel aan glasvezel is dat u deze verbinding niet hoeft te delen. Ieder bedrijfspand of woning krijgt zijn eigen aansluiting. Hierdoor krijgt u een gegarandeerd hoge snelheid. Daarnaast is bij glasvezel de up-en downloadsnelheid gelijk. Zo heeft u altijd toegang tot een kwalitatief hoogwaardige verbinding.

Glasvezel wat kan ik ermee?

Een goede bandbreedteverbinding is tegenwoordig onmisbaar. Alles loopt via het internet.  Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe werken, waarbij mensen tegenwoordig steeds vaker (gedeeltelijk) vanuit huis werken of camerabeveiliging om uw eigendommen zelf te kunnen bewaken. Hiervoor is een goede internetverbinding met hoge up-en downloadsnelheid essentieel.Daarnaast kunt u met een goede bandbreedteverbinding ook ruimte reserveren, zodat u bijvoorbeeld uw klanten gratis WIFI kunt aanbieden. Glasvezel biedt ons tal van mogelijkheden, nu en in de toekomst.